Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

10% korting Schuifwanden Wijkoroof WW20

Geniet dit voorjaar van schuifwanden en ontdek de voordelen van een overkapping of aanbouw met glazen schuifwanden. Extra comfort en lekker langer buitenleven. Kiest u nu voor de schuifwanden Wijkoroof WW20, dan profiteert u van 10% korting op de aankoop van schuifwanden.

De voordelen van glazen schuifwanden
Creëer met glazen schuifwanden een comfortabele plek om volop van de verschillende jaargetijden te genieten. Aangenaam beschut tegen regen en wind. Met schuifwanden kunt u eerder en langer buiten zitten. 10% korting op de aankoop van schuifwanden.

De eigenschappen van WW20 glazen schuifwanden
De glazen schuifwanden zijn leverbaar in een glasdikte van 10 mm. Het gewicht per schuifelement is maximaal 70 kg, een schuifwand is uitgevoerd in 2-, 3-, 4- of 5 delen waarbij Elementafdichting mogelijk is.

* Informeer naar de voorwaarden, actie geldig t/m 29 februari 2020.

Wim van Wijk levert WW20 glazen schuifdeuren bestaande uit een degelijke kwaliteit aluminium profielen, gecombineerd met veiligheidsglas en kogelgelagerde loopwielen. De afzonderlijk verschuifbare elementen worden bij behoefte gewoon als smal pakketje aan de zijkant “geparkeerd. De optiek blijft daarbij altijd even goed, want open of gesloten – er zijn geen storende lijsten zichtbaar.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de schuifwanden bij Wim van Wijk? Kom langs in de showroom en profiteer van 10% op de Wijkoroof WW20 schuifwanden.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Schuifwanden

WW20

Wim van Wijk levert glazen schuifdeuren de WW20. Degelijke kwaliteit bestaande uit aluminium profielen, gecombineerd met veiligheidsglas en kogelgelagerde loopwielen. De afzonderlijk verschuifbare elementen worden bij behoefte gewoon als smal pakketje aan de zijkant “geparkeerd. De optiek blijft daarbij altijd even goed, want open of gesloten – er zijn geen storende lijsten zichtbaar.

Eigenschappen

  • Gewicht per schuifelement maximaal 70 kg
  • Glasdikte 10mm
  • Uitgevoerd in 2-, 3-, 4- of 5 delen
  • Glasdelen voorzien van meenemers
  • Standaard voorzien van handgreep
  • Wand van binnenuit afsluitbaar
  • Elementafdichting d.m.v. borstel strips
  • 100% maatwerk

Wilt u onze showroom bezoeken?

Maak dan direct online een afspraak

Direct een afspraak maken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK 2019 | PRIVACYVERKLARING