Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

10% korting Schuifwanden Wijkoroof WW20 en WW15

Geniet dit voorjaar van schuifwanden en ontdek de voordelen van een overkapping of aanbouw met glazen schuifwanden. Extra comfort en lekker langer buitenleven. Kiest u nu voor de schuifwanden Wijkoroof WW20, dan profiteert u van 10% korting op de aankoop van schuifwanden.

De voordelen van glazen schuifwanden
Creëer met glazen schuifwanden een comfortabele plek om volop van de verschillende jaargetijden te genieten. Aangenaam beschut tegen regen en wind. Met schuifwanden kunt u eerder en langer buiten zitten. 10% korting op de aankoop van schuifwanden.

De eigenschappen van WW20 glazen schuifwanden
De glazen schuifwanden zijn leverbaar in een glasdikte van 10 mm. Het gewicht per schuifelement is maximaal 70 kg, een schuifwand is uitgevoerd in 2-, 3-, 4- of 5 delen waarbij Elementafdichting mogelijk is. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

* Informeer naar de voorwaarden

Wim van Wijk levert WW20 glazen schuifdeuren bestaande uit een degelijke kwaliteit aluminium profielen, gecombineerd met veiligheidsglas en kogelgelagerde loopwielen. De afzonderlijk verschuifbare elementen worden bij behoefte gewoon als smal pakketje aan de zijkant “geparkeerd. De optiek blijft daarbij altijd even goed, want open of gesloten – er zijn geen storende lijsten zichtbaar.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de schuifwanden bij Wim van Wijk? Kom langs in de showroom en profiteer van 10% op de Wijkoroof WW20 schuifwanden.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Schuifwanden

WW20

Wim van Wijk levert glazen schuifdeuren de WW20. Degelijke kwaliteit bestaande uit aluminium profielen, gecombineerd met veiligheidsglas en kogelgelagerde loopwielen. De afzonderlijk verschuifbare elementen worden bij behoefte gewoon als smal pakketje aan de zijkant “geparkeerd. De optiek blijft daarbij altijd even goed, want open of gesloten – er zijn geen storende lijsten zichtbaar.

Eigenschappen

  • Gewicht per schuifelement maximaal 70 kg
  • Glasdikte 10mm
  • Uitgevoerd in 2-, 3-, 4- of 5 delen
  • Glasdelen voorzien van meenemers
  • Standaard voorzien van handgreep
  • Wand van binnenuit afsluitbaar
  • Elementafdichting d.m.v. borstel strips
  • 100% maatwerk

Bezoek onze virtuele showroom

Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK | PRIVACYVERKLARING