Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

10% korting Verandadak Wijkoroof Deluxe

Geniet dit voorjaar van een veranda en ontdek de voordelen van een verandadak Wijkoroof Deluxe of Design. Profiteer van 10% korting op de aankoop van een verandadak.

De meerwaarde van een verandadak
Een verandadak is een absolute meerwaarde voor uw woning. U geniet meer van het buitenleven en kunt langer buiten zitten. U heeft meer plezier van uw tuin en de tuinmeubelen kunnen het hele laar door buiten blijven staan. U verlegt de grens; binnen wordt buiten en buiten wordt binnen! Kom langs bij Wim van Wijk en kies voor 10% korting bij aankoop van een verandadak Wijkoroof Deluxe of Design.

Breed assortiment verandadaken
Wim van Wijk levert en monteert verandadaken. Gezien de jarenlange ervaring hierin, heeft Wim van Wijk een uitgebreide keuze in types en toepassingsmogelijkheden. Wijkoroof verandadaken zijn van aluminium vervaardigd en worden compleet geplaatst en opgeleverd. Dus ook met regenwaterafvoer. Op het verandadak Wijkoroof DeLuxe en de Wijkoroof Design krijgt u momenteel 10% extra korting. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

* Informeer naar de voorwaarden

Wijkoroof Design aluminium verandadak
Het Wijkoroof Design verandadak is een stabiele constructie voorzien van veiligheidsglas waarbij een grote overspanning tussen twee staanders mogelijk is. Deze aluminium constructie creëert een comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is. Hiervoor zorgt een dak waarvan de 160° kantelbare lamellen de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kunnen regelen. In gesloten toestand biedt het dak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Wijkoroof Deluxe aluminium verandadak
Het verandadak Wijkoroof Deluxe kenmerkt zich door zijn vriendelijke uitstraling en perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Het verandadak is leverbaar in de kleuren RAL9001 of RAL7016 (antraciet). Het dak kunt u naar keuze in helder of opaal polycarbonaat krijgen. Ook heeft u keuze uit zonwerend polycarbonaat of veiligheidsglas 4-4-2. Uw verandadak maakt u volledig naar wens met opties als lichtspots of terrasverwarming.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de Wijkoroof Deluxe Design aluminium verandadaken bij Wim van Wijk? Kom langs in de showroom en profiteer van 10% op de verandadaken.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bezoek onze virtuele showroom

Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK | PRIVACYVERKLARING