Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

21% korting wijkoroll rolluiken

Bij Wim van Wijk krijgt u 20% korting op uw aankoop van Wijkoroll rolluiken. Kom langs in de showroom in Gameren en ontdek ons uitgebreide assortiment.

Daarom kiest u voor Wijkoroll rolluiken.
Wijkoroll rolluiken bieden meer comfort dan u in eerste instantie zult denken. Met rolluiken geniet u vier seizoenen lang van uw investering. In de herfst en winter hebben rolluiken een isolerende werking en zorgen voor warmte, behaaglijkheid en besparing op uw energiekosten.

In de lente en zomermaanden blijft de woning koel, want de rolluiken vormen een uitstekende zon- en hittewering. Een ander groot voordeel is dat als de rolluiken gesloten zijn inbreken welhaast een onmogelijk opgave is. In Gameren bieden we u in de showroom een breed assortiment. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

* Informeer naar de voorwaarden

Rolluiken
Wim van Wijk produceert onder de merknaam Wijkoroll een eigen assemblagelijn rolluiken en rolpoorten. De montage van deze luiken/poorten gebeurt ook eigen beheer, door vakkundige medewerkers van Wim van Wijk. We werken uitsluitend met de modernste apparatuur en bevestigingsmaterialen. Deze rolluiken en rolpoorten presenteren wij ook in onze showroom werkend en op ware grootte.

Meer informatie
Wilt u meer weten over rolluiken bij Wim van Wijk? Kom langs in de showroom en profiteer van 20% op de Wijkoroll rolluiken.

 

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bezoek onze virtuele showroom

Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK | PRIVACYVERKLARING