Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

25% korting garagedeuren DuoPort

Profiteer van scherpe prijzen op de DuoPort garagedeuren. Bij Wim van Wijk krijgt u 25% korting op uw aankoop op de hoogwaardige kwalitatieve deuren van Novoferm. U vindt bij ons een uitgebreid leveringsprogramma aan DuoPort garagedeuren.

De DuoPort openslaande garagedeuren hebben een exclusieve, nostalgische uitstraling en zullen uw gehele woning verfraaien! De DuoPort bestaat uit 45 mm dikke isolatiepanelen en is leverbaar in horizontaal smal, horizontaal breed en horizontaal vlakke profilering in woodgrain structuur. Bij Novoferm is woodgrain een houtnerfstructuur met een natuurlijke uitstraling.

25% op duoport garagedeuren
Bent u op zoek naar een kwalitatieve DuoPort garagedeur die voldoet aan alle eisen? Bij Wim van Wijk heeft voor u een uitgebreide keuze in DuoPort garagedeuren. Op de DuoPort garagedeuren krijgt u 25% extra korting. Deze deuren zijn ideaal geschikt voor garages van particulieren, maar ook voor bedrijfspanden of industriële toepassingen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

* Informeer naar de voorwaarden, actie geldig t/m 19 juni 2021.

Novoferm duoport garagedeuren
Novoferm is één van de toonaangevende Europese fabrikanten van garage- en industriedeuren en biedt een ongeëvenaard product. Bij Wim van Wijk vindt u een uitgebreid leveringsprogramma van Novoferm met keuze uit diverse systemen in allerlei uitvoeringen en afmetingen. Zo vindt u voor elke situatie en voor elk gebruik een passende garagedeur. Op de garagedeuren van Novoferm krijgt u 10 jaar garantie bij Wim van Wijk. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garagedeur een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en persoonlijke smaak.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de DuoPort garagedeuren bij Wim van Wijk? Kom langs in de showroom en profiteer van 25% op de DuoPort garagedeuren van Novoferm.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bezoek onze virtuele showroom

Onze showroom is geopend! Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK 2019 | PRIVACYVERKLARING