Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

Markiezen

Markiezen
Er zijn maar weinig zonweringen die zo tot de verbeelding spreken als een markies. Markiezen roepen een gevoel op van pure nostalgie, sfeer en exclusiviteit. Naast die romantische en stijlvolle uitstraling, heeft een markies echter nog talrijke functionele voordelen. Markiezen bieden, in tegenstelling tot uitvalschermen, ruimte voor openslaande deuren en ramen en beschermen tegen zonlicht van opzij. Bovendien is dit type zonwering nauwelijks windgevoelig. Wim van Wijk biedt u een breed assortiment.

Wijkomar standaard
Het standaard markies is uitermate geschikt voor plaatsing boven openslaande ramen. Dit type markies geeft ieder pand een nostalgische uitstraling. Naast de traditionele markiesframes van vurenhout en hardhout vindt u bij Wim van Wijk ook markiesframes in aluminium. Deze zijn nagenoeg onderhoudsvrij en verkrijgbaar in iedere RAL-kleur en standaard in RAL 9001.

De keuze van het doek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van uw markies. Niet voor niets heeft Wim van Wijk als specialist een ruime collectie aan markiesdoeken. Deze doeken zijn allemaal eenvoudig te onderhouden, weerbestendig en slijtvast. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Gemakkelijk te bedienen
De Wijkomar markiezen van Wim van Wijk zijn naast de bekende bediening met koord ook leverbaar met een elektrische bediening. Zo kunt u met één druk op de knop uw markiezen bedienen. Een markies met afstandsbediening is ook mogelijk. Ontdek de vele mogelijkheden van een markies en kom langs bij Wim van Wijk.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bezoek onze virtuele showroom

Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK | PRIVACYVERKLARING