Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

Pergola zonwering

Eindeloos genieten van uw terras doet u met pergolazonwering van Wim van Wijk. Deze unieke zonwering beschermt u tegen zon, regen en wind. Een pergolazonwering werkt op basis van een spansysteem in combinatie met torsieveren, stevige polyester spanbanden en staanders waar de constructie op rust.

In tegenstelling tot een traditioneel zonnescherm, is een pergolazonwering uitermate windvast en kan er een veel grotere overspanning gemaakt worden. De maximale afmeting van een pergolazonwering bedraagt 6 mtr. breed met een uitval van ruim 4.5 mtr. diep. Ook bij kleinere breedtes is deze uitval te realiseren en kunt u genieten van maximale schaduw tijdens warme zomers. Als een pergolazonwering wordt gemonteerd met een hellingshoek van 15 graden of meer, loopt het water bij een flinke regenbui probleemloos van het doek af.

Er zijn diverse opties beschikbaar voor een pergolazonwering zoals een lichtlijst, heater en afstandsbediening. Zijkant afdichting middels Wijkofix screens behoort ook tot de mogelijkheden.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

PERGOLA ZONWERING

Wijkosol Pergola

De Wijkosol Pergola is een bijzonder stabiele pergolazonwering. Standaard kan voor de profielen gekozen worden uit de kleuren RAL9016, RAL9006, RAL9001, RAL7016 en DB703. De Wijkosol Pergola is uitgevoerd met een motor en is optioneel te leveren met een afstandsbediening.

Andere RAL-kleuren zijn optioneel mogelijk. Ook wat betreft de doeken is er een omvangrijke collectie beschikbaar. Standaard wordt er sunsilkdoek van polyester toegepast. Dat doek biedt een prima bescherming. Daarnaast heeft u nog de keuze uit diverse andere typen, waaronder de Perla FR, die 100% waterdicht is.

Bekijk de PDF

PERGOLA ZONWERING

Wijkosol Pergola All Weather

Steeds meer mensen zijn graag buiten. Teveel zon, regen of wind is storend, bij normale zonweringsystemen is dan al snel de grens bereikt. De Wijkosol Pergola All Weather daarentegen is ontwikkeld voor de meest uiteenlopende vereisten. Bescherming tegen zon en regen is vanzelfsprekend, maar ook bij sterke wind hoeft de installatie nog niet meteen ingestuurd te worden.

Met geïntegreerde screens als aanvulling creëert u een flexibel, textiel ruimteconcept voor uw terras. De Wijkosol Pergola All Weather onderscheidt zich door een geslaagd, modern design. De regengoot is elegant in de installatie geïntegreerd. Het water wordt onzichtbaar afgevoerd via de staanders vooraan.

Bekijk de PDF

Bezoek onze virtuele showroom

Onze showroom is geopend! Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK 2019 | PRIVACYVERKLARING