Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

Screens

Screens worden meestal gebruikt door bewoners die vaak afwezig zijn. Screens kunnen namelijk in een windvaste uitvoering geleverd worden en zijn niet gevoelig voor vocht.

Screens hangen vlak tegen uw kozijn of muur aan. Ze filteren het direct invallende zonlicht en houden een groot percentage van de warmte tegen. Het screendoek is echter wel lichtdoorlatend, waardoor u overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken. De screens die wij u leveren zijn standaard voorzien van speciaal screendoek. Screens van Wim van Wijk zijn standaard voorzien van speciaal screendoek.

Deze weefsels zijn niet vervormbaar, onontvlambaar, stabiel en niet gevoelig voor vocht en warmte. Daarnaast beschikken ze over uitstekende thermische eigenschappen. Alle screens zijn leverbaar met verschillende bedieningssystemen: band/oog-windwerk of buismotor. Ook kunt u zelf kiezen of u uw screen binnen of buiten wilt bedienen. Screens zijn vrijwel voor elk raam te gebruiken en zijn ook zeer onopvallend. Voor screens zijn diverse optionele aansturingsmogelijkheden te leveren, zoals afstandsbediening en zon-/windautomaten.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

SCREENS

Wijkoscreen Standaard

Wijkoscreen met afgeschuinde voorlijst

TypeMax. Breedte (cm)Max. hoogte (cm)
75300230
85350300
95350300

Standaard frame kleur TZ + RAL 9001

Bekijk de PDF

Screens

Wijkofix Windvast

De WijkoFix is een strak vlak hangende buitenzonwering met een hoge zonweringsfactor. Het gebruikte doek is uiterst efficiënt aangezien het de zonnestralen opvangt nog voor deze het glas bereiken. Het zorgt ook voor een geringe ventilatie van de luchtlaag tussen screen en glas.

  • Strakke uitstraling
  • Multifunctioneel
  • Zonwerend
  • Winddicht
  • Frame in 4 standaard Ral-kleuren leverbaar optioneel andere Ral-kleuren
  • Elektrisch bedienbaar met schakelaar (optie afstandbediening).

Bekijk de PDF

Bezoek onze virtuele showroom

Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK | PRIVACYVERKLARING