Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

Veranda zonwering

Een veranda levert veel extra comfort. Toch kan het er ook erg warm onder worden. Vooral als u uw veranda ook nog eens voorziet van zijwanden en/of schuif/draai-/vouwsystemen. Dan biedt een verandazonwering uitkomst. Er zijn verschillende typen te verkrijgen, voor zowel binnen als buiten de veranda.

Een verandazonwering van Wim van Wijk staat garant voor compactheid (verwerkt in een hedendaags design), betrouwbare techniek, perfecte afwerking, ongeëvenaarde doekspanning, geringe montage hoogte, sublieme kwaliteit en innovativiteit. Door uw verandascherm te voorzien van een extra oversteek voorkomt u niet alleen ongewenste lichtinval, maar heeft het in combinatie met uw serre ook nog een bijzonder decoratieve uitstraling.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

VERANDA ZONWERING

Wijkosol de Luxe onderdakzonwering

De Wijkosol de Luxe onderdakzonwering combineert optische schoonheid en techniek, waardoor er een bijzonder fraai vormgegeven verandazonwering ontstaat. De Wijkosol de Luxe onderdakzonwering kan tevens in verschillende delen geplaatst worden, waardoor het doek bijvoorbeeld ook in gedeeltes geopend op gesloten kan worden.

De motor is geruisloos en is ook met afstandbediening te verkrijgen. Grote voordeel van de Wijkosol de Luxe onderdakzonwering is dat deze zonwering ook onder het verandadak te plaatsen is.

Bekijk de PDF

VERANDA ZONWERING

Wijkosol Capri Bovendakzonwering

Een Wijkosol Capri Bovendakzonwering gemonteerd op uw verandadak biedt bescherming tegen overmatig zonlicht. De stille werking en stabiele, aantrekkelijke gesloten cassette (weerbestendig) zijn het toonbeeld van kwaliteit in elk detail.

De Wijkosol Capri Bovendakzonwering is uiterst flexibel in gebruik, de zijdelingse geleiderails kunnen bij montage variabel ingesteld worden tussen de 7 en 80 cm. Met een strak design en een kleine voetafdruk, is het systeem een sieraad voor op ieder verandadak.

Bekijk de PDF

VERANDA ZONWERING

Brustor B126 (XL)

De BRUSTOR B-126 is een zonwering met zijgeleiding voor veranda’s en hellende daken in glas. Bij de BRUSTOR B-126 XL verlegt u via uitschuifbare zijgeleiders de schaduwgrens tot 1,25 meter buiten de veranda (optionele extensie). De positie van de telescopische armen kunnen tijdens het openen of sluiten van het scherm verschillend zijn, maar dit heeft geen enkele invloed op het goed functioneren van de B-126.

In de zelfdragende, volledig gesloten kast zijn alle elementen ondergebracht die een feilloze werking van dit unieke systeem waarborgen. De speciaal ontworpen kast – in corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium – voorkomt het inrollen van bladeren en vuil in het doek. De BRUSTOR B-126 wordt op maat gemaakt, heeft een inbouw motor en is eenvoudig te monteren. Door de speciale vormgeving van de geleiders is er bijna geen lichtinval tussen doek en geleiders.

Bekijk de PDF

Bezoek onze virtuele showroom

Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK | PRIVACYVERKLARING