Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

Duoport

Met de openslaande garagedeuren van Novoferm, de DuoPort, heeft u het gemak van een brede doorgang, zodat niet uw gehele garagedeur geopend wordt als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt.

De DuoPort openslaande garagedeuren hebben een exclusieve, nostalgische uitstraling en zullen uw gehele woning verfraaien! De DuoPort bestaat uit 45 mm dikke isolatiepanelen en is leverbaar in horizontaal smal, horizontaal breed en horizontaal vlakke profilering in woodgrain structuur. Bij Novoferm is woodgrain een houtnerfstructuur met een natuurlijke uitstraling.

Met de DuoPort openslaande garagedeuren laat u het tijdperk van schuren en schilderen achter u. De DuoPort is vervaardigd uit duurzame materialen als aluminium en verzinkt staal. De openslaande garagedeuren zijn daardoor nagenoeg onderhoudsvrij. De DuoPort openslaande garagedeuren bieden goede bescherming tegen tocht en vocht door een dubbele aanslag met rubber afdichtingsprofiel rondom, en een waterwerende onderdorpel. Standaard wordt de deur uitgevoerd met een aluminium onderdorpel. Daarnaast kunt u kiezen voor een driepuntsvergrendeling voor extra veiligheid.

Bekijk de PDF

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bezoek onze virtuele showroom

Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK | PRIVACYVERKLARING