Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

Easyport

De Easyport is een volledig geïsoleerde kanteldeur. De deur is verkrijgbaar met bijpassende ingebouwde loopdeur of zijdeur. Hierdoor is de Easyport is een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken. De Easyport is verkrijgbaar in twee deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren. Iedere Easyport is leverbaar met een bijpassende ingebouwde loopdeur of zijdeur. Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld lichtopeningen en een LED-lichtlijst.

De Easyport biedt goede bescherming tegen toch en vocht door een rubberafdichting rondom de eventuele loopdeur, een rubber lip opzij en bovenaan de deur en binnenrubbers onderaan de deur.

De twintig millimeter geïsoleerde panelen van de kanteldeur garanderen een isolatiewaarde van K=1,0W/m2K. Bovendien zorgt een rondom lopende rubberafdichting in zowel de garage als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage.

Uiteraard voldoet de Easyport kanteldeur aan alle relevante veiligheidsnormen binnen Europa én heeft het een fabrieksgarantie van tien jaar.

Bekijk de PDF

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bezoek onze virtuele showroom

Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK | PRIVACYVERKLARING