Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

Onderhoud

Ook na de aanschaf van uw product kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht, op het meerendeel van onze producten geven we zelfs tot 5 jaar garantie. Als bedrijf beschikken we over eigen service en montage teams, deze teams zijn dagelijks onderweg om uw gekochte producten vakkundig te plaatsen of te installaren en daarbij de beste service en garantie te verlenen. De service of garantie werkzaamheden worden indien nodig uitgevoerd in onze eigen werkplaats.

Om uw product in goede conditie te houden kunt u bij ons terecht voor o.a. schoonmaak artikelen, spray om uw product te smeren etc.,markiezen kunt u tijdens de herfst / wintermaanden bij ons in stalling geven.

Wij adviseren u om uw bestaande zonwering, rolluiken enz. regelmatig (jaarlijks) te laten inspecteren op eventuele gebreken d.m.v. het plegen van onderhoud. Dit kunnen wij voor u verzorgen op basis van een passend onderhoudscontract. Deze inspectie en het onderhoud worden door ons in de najaars/winterperiode verzorgd zodat wanneer het seizoen start, u ongestoord van uw zonwering, rolluiken enz. gebruik kunt maken.

Een andere mogelijkheid na aankoop is het electrisch maken van rolluiken, garagedeuren of knikarmschermen, informeer hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bezoek onze virtuele showroom

Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK | PRIVACYVERKLARING