Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
Gratis motor Novoport

Gratis motor Novoport bij sectionaaldeur

Een Novoferm sectionaaldeur biedt comfort, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De garagedeur heeft geen extra zwenkruimte nodig. Sectionaaldeuren bestaan uit geïsoleerde panelen van 20 mm of 45 mm dik. Op de sectionaaldeuren krijgt u 10 jaar garantie en op de Novoport motor 5 jaar.

Novoport is het automatisch sectionaaldeursysteem van Novoferm. Sectionaaldeur en aandrijving zijn exact op elkaar afgestemd.

Het Novoport systeem kan eenvoudig worden ingebouwd: geen extra ruimte aan het plafond nodig, dus als de sectionaaldeur past, past de aandrijving ook. De aandrijving kan zowel links als rechts geplaatst worden. Bediening door middel van meegeleverde handzender en via de drukknop in de besturingskast.

Gratis motor bij aankoop elektrische sectionaal deur
Bent u op zoek naar een kwalitatieve sectionaal garagedeur die voldoet aan alle eisen? Bij Wim van Wijk heeft voor u een uitgebreide keuze in sectionaal garagedeuren. Bij aankoop van de garagedeur krijgt een gratis Novoport motor. Deze deuren zijn ideaal geschikt voor garages van particulieren, maar ook voor bedrijfspanden of industriële toepassingen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

* Informeer naar de voorwaarden, actie geldig t/m 27 februari 2021.

Novoferm garagedeuren
Novoferm is één van de toonaangevende Europese fabrikanten van garage- en industrie deuren. Jarenlange ervaring en continu onderzoek hebben geleidt tot een ongeëvenaard product. Novoferm geeft dan ook 10 jaar garantie op haar garagedeuren. Wim van Wijk werkt dan ook graag samen met Novoferm en biedt u een uitgebreid leveringsprogramma. De keuze uit diverse systemen in allerlei uitvoeringen en afmetingen garandeert dat er voor elke situatie en voor elk gebruik een garagedeur gevonden kan worden.

Een sectionaaldeur biedt comfort, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich gemakkelijk openen, zonder dat er extra zwenkruimte voor de garage nodig is. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garagedeur een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en persoonlijke smaak.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de sectionaaldeuren bij Wim van Wijk? Kom langs in de showroom en profiteer van deze actie!

Bezoek onze virtuele showroom

Onze showroom is op afspraak geopend. Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK 2019 | PRIVACYVERKLARING