Direct een afspraak maken
  • SOCIAL MEDIA:
ZONWERINGROLLUIKENGARAGEDEURENVERANDADAKEN
WIM VAN WIJK

Over ons

Wim van Wijk is dé complete leverancier van zonweringen, verandadaken, rolluiken en garagedeuren bij u in de regio. Met ruim 25 jaar ervaring heeft Wim van Wijk een grote en tevreden klantenkring opgebouwd.

In 1993 startte Wim van Wijk samen met zijn vrouw Dilia het bedrijf Wim van Wijk Zonwering op. Vanaf 2009 heeft de opvolgende generatie zijn intrede binnen het bedrijf gedaan. De dagelijkse leiding bestaat nu uit John Bambacht, Gerard van Heusden en Gerrit van Wijk. Op de achtergrond blijft Wim van Wijk echter ondersteuning bieden op het gebied van administratie en marketing.

Bij uw bezoek aan onze zeer uitgebreide en complete showroom wordt u geholpen door vakbekwame medewerkers. Als u tijdens uw bezoek maten, tekeningen en/of foto’s meebrengt, kunnen zij u al meteen een passend advies geven. Voor een precieze offerte wordt er altijd bij u thuis opgemeten

Het familiebedrijf is o.a. gespecialiseerd in de verkoop en montage van:
– Binnen- en buitenzonwering
– Rolluiken, zowel in- als opbouw
– Horren
– Garagedeuren
– (Glas)wandsystemen
– Verandadaken
– Tuinkamers

Heeft u een vraag over onze producten of diensten
of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Werkgebied

Hieronder vindt u een postcodekaart met ons werkgebied. Natuurlijk komen wij ook graag bij u langs, ook al woont u net buiten ons verzorgingsgebied.

Bezoek onze virtuele showroom

Middels deze virtuele tour kunt u alvast onze complete showroom bekijken en meteen meer te weten komen over ons aanbod.

Virtuele showroom bezoeken
COPYRIGHT © WIM VAN WIJK | PRIVACYVERKLARING